domingo, 8 de enero de 2012

I... encara més per fer mal als terrassencs i terrassenques en mans del “govern dels millors”?

Fins a quin punt hem arribat, que fins i tot ara per poder sortir de la meva ciutat, Terrassa, hem de pagar? Realment no sé si el punt al qual hem arribat és el màxim o encara estem a meitat de camí, però que és totalment il·legítim i injust, ningú ho pot contradir. La Generalitat no deixa de sorprendre’ns al terrassencs: primer ens està ventilant la sanitat pública de qüalitat que ofereix l’Hospital i la Mútua de Terrassa, l’educació tres quarts del mateix; l’últim que ha fet, que afecta en primera instancia a la ciutadania terrassenca és què a partir d’ara s’haurà de pagar per sortir de la ciutat, el peatge que hi ha situat al barri de les Fonts, que fins ara era totalment gratuït. Fins el moment era impensable que aquest peatge s’hagi de pagar, i més ara en un context de crisi econòmica, on els ciutadans s’han hagut d’ajustar per arribar a final de mes.

Sobre aquest fet l’equip de govern local liderat pel Partit dels Socialistes de Catalunya ha sigut molt ferm en defensar la nostra ciutat, com sempre, demanant a la Generalitat governada pels “millors”, que fes enrere aquesta mesura injusta. Mentre els socialistes defensàvem la ciutat, el líder de l’oposició, Josep Rull, es dedica a justificar aquest fet dient que és necessari per no haver de fer mal a les polítiques socials, només cal recordar que ell com a diputat en el Parlament de Catalunya va votar a favor de les retallades en les politiques socials, és a dir que per molt que el peatge defensi les polítiques social, a aquestes el mal ja està fet. Si més no, el líder de CiU a Terrassa, va dir què “és un pas enrere per Terrassa” però que “és beneficiós per Catalunya”. Aquest és l’aspirant a l’alcaldia de Terrassa?

Espero que tots els terrassencs i terrassenques quan vingui a demanar el vot, feu memòria i que si el peatge finalment s’ha de pagar, és gràcies a gent com ell.

Si més no, aprofitar per agraïr al l’equip del Govern local en haver defensat plenament la nostra ciutat una vegada mes i demostrar que amb aquest govern liderat pels socialistes, avui Terrassa, és de les 8 ciutats mes accessibles de tota Europa. Gràcies!

Àlex López Ramírez
JSC Terrassa

No hay comentarios:

Publicar un comentario