jueves, 20 de octubre de 2011

La JSC Terrassa rebutgem les darreres declaracions de Duran i Lleida entorn la homosexualitat

La JSC Terrassa rebutgem frontalment l'actitud que ha mantingut el cap de llista per Barcelona de Convergència i Unió al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, en pronunciar les seves últimes declaracions. La insinuació que la homosexualitat es un trastorn psicològic no és una manifestació puntual, sinó que Duran i Lleida acostuma a fer aquest tipus de declaracions en campanya electoral.


Des de la JSC volem defensar que la homosexualitat és una opció personal, individual i igual de respectable que la heterosexualitat. El que no és respectable és la mesquinesa d'idees, aprofitar els arguments xenòfobs d'una part de la societat per esgarrapar un grapat de vots en el moment en que perilla passar de ser la segona, a la tercera força política a Catalunya.


Provocar un enfrontament entre el poble Catala i l’andalús, canviar d’opinió sobre l'independentisme segons les enquestes electorals o insinuar que la immigració és el principal problema de Catalunya perquè la majoria dels infants acabats de néixer són de mares estrangeres, AIXÒ NO ÉS RESPECTABLE!


Malgrat que moltes persones homosexuals es puguin sentir insegures de les polítiques que ja estan anunciant que desenvoluparan els partits de dreta, poden estar segurs que el Partit Socialista sempre defensarà els seus drets, com porten fent la JSC des de fa molts anys i sentint-nos orgullosos de les fites importants que hem aconseguit en els darrers anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario