sábado, 22 de octubre de 2011

Les JSC Terrassa celebrem el comunicat de la banda terrorista ETA on anuncia que deixa definitivament l’activitat armada

Les JSC Terrassa celebrem el comunicat de la banda terrorista ETA on anuncia que deixa definitivament l’activitat armada. Creiem i apostem per la pau i la llibertat de tots els ciutadans d’Euskadi en particular, i de l’Estat espanyol en general.

Pensem que encara que no s’hagi dissolt l’organització, l’Estat de Dret i la democràcia han triomfat ja que la banda terrorista deixarà d’exercir la violència, i això és molt més important que una hipotètica dissolució de la mateixa.

Recalquem les paraules del lehendakari Patxi López, i és que “no se li deu res a ETA, és ETA qui deu més de 850 víctimes a la societat”.

Pensem que l’actuació del govern de José Luis Rodríguez Zapatero, així com la de tots els Presidents del Govern precedents, ha estat vital en la fi de la banda terrorista, i més en concret creiem que les forces de seguretat de l’Estat, dirigides pel Ministeri de l’Interior d’Alfredo Pérez Rubalcaba, han estat decisives en aquest triomf.

En aquests moments volem expressar el nostre record cap a totes les víctimes d’ETA, destacant el polític català del PSC, Ernest Lluch, o el regidor del Partit Popular a Viladecavalls, Francisco Cano, assassinats a Barcelona i a Terrassa respectivament l’any 2000. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario