martes, 28 de febrero de 2012

Les JSC Terrassa recolzem la vaga d’estudiants contra les retallades i en solidaritat amb els manifestants de València

Les Joventut Socialista de Terrassa participarem demà dimecres a la vaga general d’estudiants d’institut i d’universitat, convocada pel Sindicat d’Estudiants. La protesta vol posar de manifest el malestar del sector estudiantil amb els actes de repressió i violència viscuts recentment a València, a més de rebutjar les retallades que el Govern està aplicant al sistema educatiu públic.

Amb la vaga general, el Sindicat d’Estudiants vol rebutjar de forma contundent el desmantellament de l’Ensenyament públic que estan efectuant els governs de dretes a Catalunya i també a Espanya. A més, la mobilització també vol conscienciar a la ciutadania del greu problema que suposa l’alt índex d’atur entre la població jove, a més de rebutjar la nova reforma laboral del PP. Segons les forces convocants, lluny de millorar la situació econòmica del país, la nova Llei encara posa les coses més difícils als joves.

Des de les JSC Terrassa fem una crida a la població jove per a que recolzin aquesta iniciativa i participin a la manifestació que s’ha convocat a la Plaça Universitat de Barcelona a les 12:30h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario