jueves, 17 de marzo de 2011

Votar en les eleccions municipals

El proper 22 de maig es celebren les eleccions municipals. En relació a aquesta data i sobre el fet de votar, els i les joves ens podem trobar diferents posicions: els que ja ho tenen present i han decidit a qui donaran el seu vot; els que encara no hi han pensat i el mateix dia triaran la butlleta; els que voten per primer cop i no ho acaben de tenir clar, etc. Com podeu observar, les posicions són moltes i variades però el que no hauria de ser una opció és el fet de no votar.

Les eleccions municipals són la forma més directa que tenim la ciutadania per tenir incidència en el nostre dia a dia. És evident que totes les eleccions són importants: les generals, les autonòmiques i també les europees. Però és en l’àmbit municipal on escollim el model polític que volem a la nostra ciutat; un model polític que ha de treballar en aquelles competències i tasques assignades als governs locals.

Dit d’aquesta manera, entenc que no us acabi de convèncer el fet d’anar a votar. Però per aquest motiu, crec que és important recordar que el vostre vot en les eleccions municipals està directament lligat al fet de tenir més i millors centres educatius, a gaudir de carrers i parcs nets, a tenir bons equipaments esportius, a disposar de més espais per estudiar, a tenir un transport més econòmic pels joves... Unes millores que m’agradaria pensar que si que desperten el vostre interès.
Però no només vull que entengueu la importància d’anar a votar en unes eleccions municipals sinó també, la importància d’escollir bé a qui votem. Com us he dit, la gestió del govern local es centra en el nostre dia a dia i en facilitar i millorar la vida dels ciutadans/es d’un municipi. Per tant, hem de donar el nostre vot a la opció política que més treballarà per aconseguir la Terrassa que volem.

Des de 1979 el PSC treballa per aquest objectiu, per aconseguir una Terrassa millor dia a dia i que respongui a les nostres demandes i necessitats com a joves. La llista de feina ben feta és llarga, en són bons exemples la creació del Consell Municipal de Joves, el programa Districte Jove, l’Oficina Municipal d’Emancipació Juvenil o una de les darreres mesures aprovades pel govern socialista: el transport públic gratuït per a joves menors de 12 anys. Unes actuacions que demostren el model polític que segueix el PSC, un model d’esquerres i socialista.

Per aquesta raó, us convido a fer una ullada per la nostra ciutat i comprovar aquesta i d’altra feina feta pel govern d’esquerres relacionades amb la joventut. Estic convençuda que la aquesta constatació us donarà arguments per anar a votar el dia 22 de maig. I per donar el vostre suport i confiança a l’opció política que més escolta les propostes dels joves, que millor ens representa i que més treballa per aconseguir cobrir les necessitats de la joventut terrassenca.

Aquesta opció no és altra que la encapçalada per Pere Navarro, el nostre actual alcalde i el candidat del PSC per a la reelecció. Nosaltres, la JSC,
confiem en ell, en el seu equip i en la seva feina per a fer de Terrassa, una ciutat de futur i progrés. Esperem que tu també ho facis!


Núria Riera
1ª Secretària de JSC Terrassa

No hay comentarios:

Publicar un comentario