lunes, 13 de febrero de 2012

Les JSC Terrassa canviem la Comissió Executiva

Des del passat divendres, les JSC Terrassa comptem amb una nova Executiva. Hem celebrat l'assemblea extraordinària on s’ha aprovat per unanimitat l’Informe de gestió de l’activitat feta per les JSC en els darrers quatre anys.

L’assemblea ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Pere Navarro i també amb el primer secretari del PSC Terrassa, Josep Serra. Companys de diferents agrupacions de la Federació de les JSC Vallès Occidental també ens han acompanyat. Durant la sessió, els militants de la formació juvenil hem escollit mitjançant una votació secreta a Jordi Díaz Casaubon com a nou primer secretari de les JSC Terrassa.

El nou Primer Secretari té 25 anys, ha estudiat enginyeria aeronàutica a l'ETSEIAT de Terrassa i actualment treballa al sector aeroespacial. Segons ha declarat: “aquest propers anys, l’objectiu és treballar tots plegats perquè, d’aquesta manera, ens serà més fàcil trobar la motivació en temps difícils i aprendrem els uns dels altres” i en aquest sentit, ha afegit: “estic il·lusionat per aquest nou repte i em plantejo la política com una forma de participació en les decisions col·lectives, ja que la societat és de tothom, no només dels que decidim involucrar-nos activament”.

D’aquesta forma, el companya Jordi Diaz prendrà el relleu a Núria Riera, que ha estat la Primera Secretària de la nostra formació en els darrers quatre anys i actualment ocuparà el càrrec de viceprimera secretària.
En aquesta assemblea també s’ha escollit la nova Executiva de les JSC Terrassa, formada per 3 noies i 5 nois.

Jordi Diaz parla davant l'Assemblea
La nova Comissió Executiva resta de la següent manera:

Primer Secretari: Jordi Diaz
Viceprimera Secretària: Núria Riera
Secretari d'Organització: Adrián Sánchez
Secretari de Comunicació: Javi García
Secretari de Política Municipal: Álex López
Secretària d'Acció Política: Cristina Jiménez
Secretari de Formació i Universitats: Alberto García
Secretària d'Igualtat: Alba Soldevilla 



La nova Comissió Executiva de les JSC Terrassa amb el Primer Secretari del PSC, Pere Navarro

No hay comentarios:

Publicar un comentario