jueves, 10 de marzo de 2011

DIGUES LA TEVA PER TERRASSA!

Les JSC Terrassa estem elaborant el programa electoral per les properes eleccions municipals del 22 de maig, i és per aquest motiu que ens agradaria que tots els joves de la ciutat puguin participar donant idees i propostes per tal de fer de Terrassa una ciutat encara millor.


En pocs dies es celebrarà un torneig de futbol on la inscripció serà gratuïta, però cada persona que vulgui jugar en un equip haurà de donar una proposta. També la setama vinent visitarem l'EOI (Escola Oficial d'Idiomes) de Terrassa on ens trobarem amb els alumnes i on coneixerem de primera mà quines són les seves idees i propostes com a joves egarencs.


Si ets jove i vius a Terrassa envia'ns la teva proposta al mail jsc_terrassa@yahoo.es


Una abraçada companys!!

7 comentarios:

  1. Una proposta que jo tinc, tot i que no és molt trascendental, és intentar mantenir una mica més nets els carrers dels excrements de gossos. Ja dic que no és una cosa que em tregui la son i n'hi ha d'altres més importants, però crec que aquesta és fàcil de solucionar, i potser ningú fa res simplement perquè ningú ho ha plantejat.
    Estic segura que hi ha el mateix nombre de persones incíviques que no recullen la caca del gos a Terrassa que a la resta de ciutats, però en canvi el nombre d'excrements que em trobo per Terrassa és escandalosament superior al que em trobo a la resta de llocs. Me n'adono jo i se n'adonen les persones que a vegades vénen a passejar amb mi, o sigui que no és una cosa en la que em fixi només jo. Proposo que es prenguin mesures per mantenir els carrers de Terrassa lliures d'inmundicies.

    ResponderEliminar
  2. Totalment d'acord amb vostè de fet les AAVV ho estem treballant.
    Hi ha una comissió de gossos activa que està composta per tots els grups polítics de l'Ajuntament les AAVV, regidors membres del consistori i la plataforma de defensa de gossos. I s'ha de treballar per aquest camí buscant noves idees i solucions.
    Crec que la JSC en aquest tema en prendrà també bona nota.
    Per qualsevol dubte d'això estem a la seva disposició i també és pot dirigir a la FAVT situada al C/ Cisterna 39 de Terrassa.

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies per la informació i me n'alegro que s'estigui treballant en aquest sentit. Es poden saber les mesures concretes que s'estan prenent i quan estaran vigents?

    ResponderEliminar
  4. Totes les propostes seran recollides al programa electoral del PSC Terrassa, i quan aquest sigui aprovat (aquesta setmana) será públic per tothom.

    Com a programa electoral què és, aquestes mesures es començaran a aplicar a la propera legislatura (en cas que el PSC continui al govern).

    ResponderEliminar
  5. Ok, doncs ja consultaré el programa. De totes maneres, si em dius que estarà vigent a partir de la pròxima legislatura, he d'entendre que en aquests anys que el PSC està governant no s'ha pres cap mesura en aquest sentit? Jo, en els 7 anys que porto aquí, la veritat que no he vist que la situació millori...

    ResponderEliminar
  6. En quin sentit? Les propostes que surten en aquest programa són coses que encara no s'han fet, però si vols pots consultar els programes electorals anteriors i veure quines accions ha fet l'Ajuntament i quines s'ha deixat pel camí.

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar