jueves, 23 de agosto de 2012

Jordi Díaz: "Celebrem la sentència del TS en la que declara que no es pot subvencionar les escoles que segreguen nens i nenes per raons de sexe"

Les JSC Terrassa celebrem la sentència del Tribunal Suprem en la que declara que no es pot subvencionar les escoles que segreguen nens i nenes per raons de sexe. 

Des de l'organització considerem que aquesta sentència és un pas endavant i un oasi per l'Educació Pública que tant estan maltractant els governs de dretes actuals, a través de les retallades i amb mesures ideològiques. 

A les JSC Terrassa pensem que tota la ciutadania ha de defensar l'Educació Pública i fer-la avançar perquè tots els nens i les nenes tinguin l'oportunitat de formar-se, i en un futur canviar el model productiu d'aquest país. 

Tanmateix, instem al Govern de la Generalitat a aplicar aquesta sentència d'immediat i no esperar fins el 2014, tal com ha indicat la consellera d'Ensenyament, data en la qual finalitza les concessions a aquestes escoles. 

De la mateixa manera que ha comunicat el Primer Secretari del PSC, Pere Navarro, suggerim al Govern que dediqui a les escoles bressol públiques els 20 milions d’euros anuals dels centres que segreguen per sexe.

Jordi Díaz
1er Secretari JSC Terrassa

No hay comentarios:

Publicar un comentario